Last minute een weekend weg met de camper: verblijf tips!

Er is niets beter dan even ontsnappen in een drukke periode, daarom kiezen veel mensen ervoor om zo nu en dan een lang weekend vrij te nemen. Tijdens deze weekenden worden er vaak nieuwe plekken ontdekt zodat de dagelijkse bezigheden aan de kant worden gezet. Zo kan er optimaal genoten worden van een vrij weekend. Wij hebben de leukste plekken voor jullie op een rijtje gezet, dus ben je ervan verzekerd om een leuke plek te vinden met jouw camper!
 

1. Camping de Roos

Deze camping ligt in een prachtig natuurgebied en is zowel in de zomer, herfst en lente te bezoeken! Camping de Roos biedt verschillende standplaatsen waar een camper gemakkelijk geplaatst kan worden. Deze plek is van alle gemakken voorzien en meer! Zo is er een heerlijke koffie-corner, een ontbijtservice en zijn er enorm veel activiteiten voor de kinderen. 

Omdat de camping in een natuurgebied ligt is er veel moois te zien, zo zijn er zandduinen, rivieroevers en bossen. Kortom, dit is een geweldige plek om een lang weekend te verblijven!


2. Het bos roept

Natuurliefhebbers opgelet, deze camping moet je een keer in je leven bezocht hebben! Camping ‘het bos roept’ is het hele jaar geopend voor iedereen die van de natuur houdt. Bij deze duurzame camping slaap je onder de bomen en wordt je wakker met het geluid van dieren om je heen. 

Naast alle basisvoorzieningen biedt deze plek elke ochtend een heerlijk ontbijt met de lekkerste biologische producten. Ook is er een houtgestookte hottub aanwezig, wat een luxe! Er worden om de zoveel tijd leuke activiteiten georganiseerd, dus hou hun agenda goed in de gaten.
 

3. Natuur camping spitzenort

Als je op zoek bent naar een bijzondere locatie dan zit je bij camping Spitzenort in Duitsland goed! Deze camping ligt namelijk op een schiereiland in het Plöner Meer en is dus omringd door water! In de zomer is het dus fantastisch om hier te zwemmen, maar in de andere seizoenen kun je ook vissen en varen. Veel van de camperplekken hebben uitzicht op het meer, wat voor een geweldig uitzicht zorgt. 

Naast alle basisvoorzieningen beschikt deze camping over een zwembad, wellness, bioscoop en genoeg activiteiten voor jong en oud! Zo weet je zeker dat iedereen een fijne tijd zal hebben op deze plek, en je je niet snel hoeft te vervelen.


Pioner meer

4. Domaine Le Val de l’Aisne

Ben jij dol op de Ardennen en spendeer jij hier het liefst een lang weekend? Dan is camping Domaine Le Val de l’Aisne in de Belgische Ardennen de place to be! De camping is het hele jaar geopend waardoor je in elk seizoen kan genieten van deze toplocatie! De camping ligt vlak in de buurt van Durbuy, La Roche-en-Ardenne en Hotton waardoor je genoeg plekken hebt om te bezoeken tijdens je verblijf. 

Naast alle basisvoorzieningen biedt deze plek ook thema-avonden, sportvelden, een animatieteam, een restaurant en een prachtige omgeving. Twijfel dus niet om hier een lang weekend, of zelfs een midweekje door te brengen.
 

5. Camping Geversduin

Heb jij altijd al eens tussen de duinen willen verblijven, hier kan het! Camping Geversduin bevindt zich midden in het duinreservaat van Noord-Holland. Het strand is bij deze camping lekker dichtbij waardoor het een geweldige plek is om in de lente of zomer te bezoeken. Naast alle basisvoorzieningen zijn er voor kinderen verschillende leuke activiteiten waardoor zij zich geen moment zullen vervelen. 

Ben je weg van padellen? Dan zit je hier goed! De camping beschikt over een mooie padelbaan waar je je vrienden en familie kan uitdagen voor een potje. Naast al deze activiteiten zijn er nog genoeg andere dingen te beleven zoals wandel- en fietsroutes. Sla deze camping dus niet zomaar over!

Lang weekend weg met de camper

Een lang weekend weg met de camper 

Wil jij binnenkort een lang weekend weg met de camper, maar heb je er zelf geen tot je beschikking? Bekijk hier ons actuele aanbod met huurcampers, boek direct en ga er binnenkort op uit! Wij wensen je alvast veel kampeer plezier!
 

Nog meer camper inspiratie opdoen? Bekijk dan onze volgende blogs